کد خبر: ۴۰۶۷
۱۴۰۱/۰۸/۱۵ ۰۸:۰۰:۰۰

خورش بیف و لوبیا / خورش مرد پسند مکزیکی

اگر به دنبال یک خورش گوشتی متفاوت برای یک روز وسط هفته می‌گردید؛ این دستور غذایی یکی از بهترین خورش‌های مکزیکی است که طرف دارهای زیادی دارد.

ستی مولایی؛ در واقع خورش به گروهی از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی آب‌دار از حبوبات آب‌پز هستند که معمولاً همراه با گوشت پخته و کمی آب سرو می‌شوند. البته ما ایرانی‌ها با مزه و طعم خورش‌های مختلف و خوشمزه به خوبی آشنا هستیم؛ به طوری که همیشه خورش‌ها در لیست غذای هفتگی‌مان قرار دارند. اغلب آقایان عاشق غذاهای گوشتی هستند در نتیجه ممکن است در طول هفته مرتب ذهن‌مان مشغول به روز رسانی دستور غذاها باشد در نتیجه این دستور غذای جدید می‌تواند شما را در این راه کمک کند. زمان آماده سازی و پخت این غذا 120 دقیقه است.

مواد لازم

گوشت گوساله: 1 کیلوگرم

پیاز خردشده: 1 عدد پیاز کامل درشت

لوبیا چیتی: 1 پیمانه

گوجه فرنگی: 2 عدد خرد شده

رب گوجه فرنگی: 2  قاشق غذا خوری

ذرت: نصف یک کنسرو

پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری

شکر: 2 قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده شده: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

گشنیز یا جعفری خردشده: برای تزیین

مرحله اول

همه ما به خوبی می‌دانیم که باید لوبیا را از شب قبل در مقداری آب خیس کنیم. حالا وقت خرد کردن گوشت برای این خورش خوشمزه رسیده است. هر چه برش‌های گوشت منظم‌تر، خورشت زیباتری برای سرو خواهید داشت. پس در این مرحله مکعب‌های گوشت را به یک اندازه برای خورش خرد کنید.

مرحله دوم  

در زودپز یا بک قابلمه متوسط مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازهای خردشده را داخل آن تفت دهید. بعدازآنکه پیازها نرم و طلایی شدند، تکه‌های گوشت را همراه با لوبیا به آن  اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های گوشت همراه با لوبیا بپزند.

مرحله سوم

بعد از اینکه گوشت نیم‌پز شد، رب گوجه فرنگی را درون قابلمه حاوی گوشت تفت دهید و داخل آب گوشت حل کنید. حالا وقت آن رسیده تا گوجه‌فرنگی‌های خردشده، ذرت، شکر، فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. نکته اینجاست که نباید نمک را در ابتدای کار به گوشت بزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت می‌شود. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده تا به خوبی بپزد.  

مرحله چهارم

 هنگامی که از پخت گوشت مطمئن شدید به آن نمک اضافه کنید و پنیر چدار را داخل قابلمه بریزید و به آرامی با مواد مخلوط کنید. مقداری از خورش را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری به آن اضافه کنید. بعد از آنکه پنیر کاملا در خورش آب شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

برای سرو این خورش بهتر است یک قابلمه برنج هم دم کنید و خورش را داخل ظرف مورد نظرتان برای سرو بریزید و با گشنیز یا جعفری تازه تزیین کنید.

منبع:

https://www.campbells.com/pace/recipes/mexican-beef-bean-stew/

 

 

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی