کد خبر: ۷۰۰۷
۱۴۰۱/۰۹/۲۲ ۱۱:۰۰:۰۰

قارچ پلو، فقط در نیم ساعت!

یکی از غذاهای برنجی بسیار خوشمزه و مفید برای سلامتی میتوان به “قارچ پلو” اشاره داشت که در این مطلب برای شما دستور تهیه این غذا را در نظر گرفته ایم

مواد لازم قارچ پلو

قارچ تازه :نیم کیلو

برنج :دو نیم پیمانه

پیاز داغ:3 قاشق سوپخوری

کره :50 گرم

زرشک :نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی :1 تا 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو :1 تا 2 قاشق

ادویه پلویی :1 قاشق چایخوری

نمک :1 قاشق چایخوری

نان لواش :برای ته دیگ برنج

 

طرز تهیه قارچ پلو :

برنج را بشویید و با کمی آب و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید.

یکی دو قاشق آبلیمو به  قارچ بزنید تا سیاه نشود بعد آن را در مقداری روغن سرخ کنید.

پیاز داغ را به قارچ سرخ شده اضافه کنید و کمی هم بزنید.سپس رب و زرشک و کمی نمک  را هم به آنها اضافه کنید تا سرخ شوند.

کره را هم در آخر به بقیه مواد  اضافه کنید.

ته قابلمه نان گذاشته و برنج و مخلوط قارچ را لایه به لایه داخل قابلمه بریزید و روی آن ادویه پلویی بپاشید و بر روی حرارت قرار دهید تا دم بکشد.

216822534111251102722811214615811021410596-450x217

نکات تکمیلی در مورد قارچ پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه است

قارچ پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی