کد خبر: ۷۰۳۰
۱۴۰۱/۰۹/۲۳ ۱۱:۰۰:۰۰

برای عاشقان تند و تندپسندان؛ خوراک مرغ جامائیکایی تند

برای پخت مرغ تند به سبک جامائیکایی، ابتدا باید مرغ را مرینیت کرده، دودی کنید و سپس آن را روی گریل قرار دهید.

ستی مولایی؛ اگر عاشق غذاهای تند هستید این مرغ تند جامائیکایی می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. فقط حواستان باشد که تا چه اندازه مرغ ها را تند می‌کنید. ذائقه‌ها با هم متفاوت است و ممکن است باقی اعضای خانواده آن را دوست نداشته باشند.   

مواد لازم:

ران مرغ: 8 عدد

سس تند: ¾  پیمانه

ادویه کاری: 2 قاشق چای‌خوری

پیازچه خرد شده: ¼  پیمانه

فلفل دلمه‌ای: 2 عدد

زنجبیل، سیر و آویشن: به میزان لازم

جوز هندی، شکر قهوه‌ای و سس سویا: به میزان لازم

پوست لیمو: به میزان لازم

روغن زیتون: 2 قاشق چای‌خوری

نمک: به میزان لازم

مرحله اول

فلفل، پیازچه، زنجبیل، سیر، آویشن، فلفل دلمه‌ای، جوز هندی، شکر قهوه‌ای، سس سویا، پوست و آبلیمو، روغن زیتون، 2 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه و 1 قاشق غذاخوری نمک را در کاسه با هم ترکیب کنید. حدود 1 دقیقه هم بزنید تا پوره‌ای درشت ایجاد شود.

مرحله دوم

در این مرحله؛ مرغ مرینیت شده را در کیسه یا یک ظرف پخت بزرگ قرار دهید و محکم آن را با پلاستیک بپوشانید. فلفل دانه‌ای سیاه کامل و برگ بو را در یک کیسه زیپی قرار داده و با آب پر کنید. مرغ و برگ بو را حداقل 10 ساعت و حداکثر 1 روز در یخچال قرار دهید.

مرحله سوم

پس از آماده شدن برای طبخ، مرغ را از کیسه‌ها خارج کرده و آن را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید. گریل خود را روشن کرده و روی میله های آن کمی روغن برس بزنید و مرغ‌های آماده شده را روی آن قرار دهید تا دودی شود. (سعی کنید از زغال برای پخت استفاده کنید تا دودی و خوشمزه شود.)

مرحله چهارم

برگ بو و فلفل‌های دانه‌ای را روی قسمتی از گریل قرار دهید تا دود به این طعم آغشته شود. در طرف دیگر مرغ‌ها را کبابی کنید و حواستان به پخت آن باشد.

برای سرو

مرغ‌های آماده شده در ظرف مورد نظر چیده و آن را به سلیقه خودتان دیزاین کنید.

منبع:

https://www.seriouseats.com/jerk-chicken

 

 

 

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی