کد خبر: ۱۷۸۰۸
۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۲۱:۱۵:۰۲

بررسی تفاوت و کاربرد‌های دانه چیا و کینوا !

دانه چیا و کینوا هر دو بسیار پرطرفدار شده‌اند؛ چرا که محتوای پروتئینی بسیار بالایی دارند. همچنین فیبر بالا در این دو ماده غذایی موجب شده تا در افزایش احساس سیری موثر واقع شوند و در نتیجه در روند لاغری تاثیر مثبت بر جای گذارند.

تفاوت دانه کینوا و دانه چیا

دانه‌های چیا و دانه‌ های کینوا هر دو بسیار مغذی هستند، اما از جهات مختلفی با هم تفاوت دارند. در اینجا برخی از فرق های اصلی بین دانه های چیا و دانه های کینوآ آورده شده است:

1. محتوای مواد مغذی: در حالی که دانه های چیا و کینوآ دارای پروتئین، فیبر و مواد معدنی مهم هستند، اما در مواد مغذی خاصی که دارند متفاوت هستند. به عنوان مثال، کینوا منبع خوبی از منیزیم، پتاسیم و آهن است، در حالی که دانه های چیا منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3، کلسیم و آنتی اکسیدان ها هستند.

2. بافت: دانه های کینوا بافت کمی ترد دارند، در حالی که دانه های چیا وقتی در آب یا مایعات دیگر خیس می‌شوند ژلاتینی و نرم هستند.

دانه کینوا

3. کاربردهای دانه کینوا و چیا : کینوا یک دانه همه کاره است که می‌توان از آن در انواع غذاها از جمله سالاد، سوپ و خورش استفاده کرد. دانه چیا اغلب به عنوان یک عامل غلیظ کننده در دستور العمل ها استفاده می‌شود یا به اسموتی ها و کاسه‌های صبحانه اضافه می‌شود.

4. طعم: کینوا طعم کمی آجیل دارد، در حالی که دانه‌های چیا طعم ملایم و آجیلی دارند.

5. کشت: کینوا غله ای است که عمدتاً در آمریکای جنوبی رشد می‌کند، در حالی که دانه های چیا از گیاهی می‌آیند که بومی مکزیک و گواتمالا است.

دانه چیا

به طور کلی، هم دانه های چیا و هم دانه های کینوا بسیار مغذی هستند و می‌توانند برای سلامتی مفید باشند. با این حال، آنها در محتوای مواد مغذی، بافت، تطبیق‌پذیری، طعم و نحوه کشت متفاوت هستند.

 

منبع: دلگرم

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی