خواص بی نظیر این گیاه شما را شگفت زده میکند
به گزارش محیاینوز، ریحان که به نامهای نازبو، شاهسپرم و شاهسپرغم هم شناخته میشود، گیاهی معطر و خوشبو و از تیره نعناعیان است که به عنوان سبزی خوردن مصرف شده و در انواع ریحان سبز و ریحان بنفش یافت میشود.
این گیاه علاوه بر استفاده در امور پخت و پز، دارای خواص درمانی بسیاری نیز است. کارشناسان طب سنتی از گذشته تاکنون از ریحان به دلیل خواص فراوانش در درمان بیماریها استفاده میکنند. در این بخش شما را با خواص مصرف ریحان آشنا خواهیم کرد.
طبیعت یا طبع ریحان
طبیعت ریحان گرم و خشک است.
خواص درمانی ریحان
کارشناسان طب سنتی برای درمان برخی بیماریها مصرف ریحان را توصیه میکنند. خواص ریحان در طب سنتی عبارتند از:
آرامش دهنده اعصاب
ریحان آرامش دهنده اعصاب است. برای آرام شدن و رفع غم و اندوه میتوانید ۲۰ تا ۵۰ گرم ساقه ریحان که دارای برگ و گل است را در یک لیتر آب جوش بریزید و ۱۲ دقیقه دم کنید، سپس آن را صاف و شیرین کنید و پس از هر غذا ۱ فنجان بنوشید.
درمان سردرد
بر اساس توصیههای طب سنتی ریحان برای درمان سردرد به خصوص سردردهای میگرن مفید است. برای درمان سردردهای یک طرفه (میگرن) و سردردهای عصبی دم کرده ۵۰ گرم ریحان شیرین شده را پس از هر غذا بنوشید. حتی استنشاق بوی ریحان له کرده سردردهای ناشی از سفر را برطرف می کند.
برطرف کردن گلودرد
در بیماریهای تورمی گلو و سرماخوردگی حتماً از ریحان استفاده کنید. دانه ریحان نیز به علت داشتن لعاب فراوان نرم کننده است. دم کرده ۵۰ گرم ریحان که با عسل شیرین شده باشد برای برطرف کردن گلودرد مؤثر است.
درمان آسم
برای درمان آسم جوشانده غلیظی از ریحان تهیه کنید و روزی چند مرتبه دهان را با آن شستشو دهید.
از بین برنده تب
برای کاهش تب در طب سنتی توصیههای فراوانی آورده شده است که یکی از آنها مصرف جوشانده سرد ریحان در زمان داشتن تب است.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی