طرز تهیه مرغ خوشمزه به همراه اسفناج و کینوا
درست کردن یک غذای سالم کار سختی نیست فقط کافی است ترکیب درست چند ماده اولیه سالم را داشته باشید تا بتوانید یک غذای خوشمزه و در عین حال سالم آماده کنید.
به گزارش محیانیوز، درست کردن یک غذای سالم کار سختی نیست فقط کافی است ترکیب درست چند ماده اولیه سالم را داشته باشید تا بتوانید یک غذای خوشمزه و در عین حال سالم آماده کنید.
مواد لازم:
- یک و یک دوم پیمانه کینوای خشک
- سه پیمانه آب
- ۶۸۰ گرم مرغ بدون استخوان
- ۴۵۳ گرم کدوسبز برش خرده
- یک پیمانه ریحان
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- سه حبه سیر بزرگ
- یک و یک دوم قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
- ۳۱۲ گرم اسفناج
- یک پیمانه پنیر موزارلا یا چدار
- اسپری آشپزی
طرز تهیه:
- در یک ظرف مناسب، کینوا، آب و کمی نمک را اضافه کنید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید.
- فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را با اسپری اشپزی چرب نمایید.
- در این میان، در غذاساز، کدوسبز، ریحان، روغن، سیر، نمک و فلفل سیاه را خوب ترکیب کنید.
- در یک کاسه بزرگ، کینوای پخته شده، مرغ خام، سس حاصل از مرحله بالا و اسفناج را ترکیب کنید. خوب هم بزنید و آن را به سینی فر انتقال دهید. به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از ۵ دقیقه برش دهید و به صورت گرم سرو کنید.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی