ترفند تشخیص آبلیموی اصل از تقلبی
به گزارش محیانیوز، یکی از ویژگیهای آبلیموی طبیعی، وجود پرز و دانههای لیموترش در آن است. در واقع، تقریباً نیمی از محتوای آبلیموی طبیعی از پرزهای داخل لیموترش تشکیل شده است که در بخش انتهایی شیشه قرار گرفتهاند.
رنگ و ظاهر آبلیمو
آبلیموی طبیعی رنگی روشنتر و صحیحتر نسبت به آبلیموهای مصنوعی دارد. هنگامی که به آبلیموی طبیعی زدید، رنگ سبز و زندهای در ته نشین شدهاش مشاهده میشود، در حالی که آبلیموهای شیمیایی عمدتاً رنگ زرد داشته و رنگشان خشک به نظر میرسد.
ترشی طعم آبلیمو
یکی از ویژگیهای آبلیموهای طبیعی، ترشی کمتر آن است. میتوان با خوردن یک قاشق از آبلیموی طبیعی، بدون ایجاد ترشی شدید، تازگی و اصالت آن را تجربه کرد. در مقابل، آبلیموهای مصنوعی ترشی بیشتری دارند و با خوردن یک قاشق از آن، ترشی شدیدی احساس میشود.
تغییر طعم و رنگ در هوا
آبلیموهای طبیعی در هوای گرم یا تحت تأثیر نور آفتاب، سریعاً تغییر میکنند. طعم و رنگشان تاریکتر میشود و به طعم آبغوره نزدیک میشود. این در حالیست که آبلیموهای مصنوعی به همین اندازه تغییر نمیکنند و رنگ آنها به طرز چشمگیری تغییر نمیکند.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی