کد خبر: ۶۹۸۳
۱۴۰۱/۰۹/۲۳ ۲۱:۳۰:۰۰

خورش انار مسما

“خورش انار مسما” یا خورش انار دانه مسما از غذاهای سنتی گیلان است.این غذا می تواند یکی از بهترین تجربه های شما در غذاهای محلی باشد

خورش-انار-مسما

مواد لازم برای خورش انار مسما

مرغ:نصف یک عدد

انار دانه شده:2 عدد

پیاز:200 گرم

شکر:در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی:سه قاشق غذاخوری

نمک:به میزان لازم

روغن:به میزان لازم

زردچوبه:یک قاشق چایخوری

گلپر:یک قاشق چایخوری

فلفل:نصف قاشق چایخوری

خورش-انار-دانه

طرز تهیه خورش انار مسما

 مرغ تکه شده را با کمی نمک و زردچوبه مزه دار کنید.سپس داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرار ت قرار دهید تا روغن داغ شود. بعد مرغ را داخل روغن سرخ کنید.بعد 2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید تا به جوش بیاید و بعد با حرارت کم  مرغ ها بپزند.

در حین پخت مرغ ، رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید.

در این فاصله داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و پیاز های خلالی شده را داخل آن تفت دهید.

بعد از تفت پیاز دانه های انار را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.وقتی مرغ پخته شد ، پیاز و انار تفت داده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 30 دقیقه همه مواد کنار هم بپزند و خورشت جا بیفتد.

در آخر فلفل و گلپر را هم داخل خورش مرغ بریزید و بعد از چند جوش ریز ، حرارت زیر خورشت را خاموش کنید.

این خورش باید غلیظ و کم آب باشد. اگر خورشت ترش بود میتوانید در انتهای پخت مقداری شکر هم به آن اضافه کنید تا کمی ملس شود.

 می توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین تر شود.

anar-mosama-min

نکات تکمیلی در مورد خورش انار مسما

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه است .

خورش انار مسما را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب است

 

 

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی