یک اشتباه رایج اما کُشنده در پخت قورمه سبزی
به طور معمول، همه خانم ها قورمه سبزی را به یک شکل و شیوه درست می کنند و مواد اولیه یکسانی هم برای آن استفاده می شود اما برخی از همین روتین های معمول ممکن است جز مهمترین اشتباهات ما در پخت یک قورمه سبزی فوق العاده باشد.
امروز قصد داریم تا شما را با یکی از مهمترین اشتباهات رایج در پخت قرمه سبزی آشنا سازیم و آن استفاده از لوبیای قرمز در این غذا سنتی است.
از آنجایی که خورشت قورمه سبزی جز غذاهای اصیل ایرانیست اما متاسفانه در چند دهه اخیردستخوش تغییراتی شده، یکی از این تغییرات اضافه کردن لوبیای قرمز به جای لوبیای چیتی در ترکیب قورمه سبزی است. البته یادآور می شویم که در گذشته های دور از لوبیای چشم بلبلی در قورمه سبزی استفاده می شد.
استفاده از لوبیای قرمز نه تنها نفخ شدید ایجاد میکند بلکه میزان اوره و اسیداوریک خون را بیشتر میکند. بنابراین توصیه می شود بجای استفاده از لوبیای قرمز از لوبیا چیتی برای تهیه قورمه سبزی استفاده کنید تا طعم دلچسبی به غذای شما بدهد.
منبع: ساناپرس
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی