کوفته ریزه با پاستا/برای آنهایی که وقت آشپزی ندارند
ستی مولایی؛ کوفته ریزه به تنهایی غذای خوشمزهای است، چه برسد که در کنار پاستای ایتالیایی قرار بگیرد. در واقع؛ کوفتهها لطیف هستند اما از هم نمیپاشند، و همچنین به لطف ترکیبی از گوشت و همچنین افزودن سیر تازه و سبزیها، آرد سوخاری چاشنیشده، طعمدار میشوند.
گوشت چرخکرده: 500 گرم
پیاز خردشده: 3 عدد
ادویه دلخواه: به میزان لازم
پنیر گودا یا پنیر رژیانو پارمیجانو: به میزان لازم
سیر: دو حبه
گوجهفرنگی: 2 عدد
پاستا: 250 گرم
ابتدا پاستای خشک را در قابلمهای حاوی آب به جوش رسیده ریخته و آن را آبکش کنید. سپس گوشت چرخکرده را به همراه پیاز و ادویه و پنیر گودا مخلوط کنید و حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد آنها به اندازه یک گردو، گرد کنید و در سسی که محتویات آن پیاز، گوجهفرنگی، سیر و ادویه است بخوابانید. پس از حدود 20 دقیقه گوشت شما آماده است. میتوانید آن را کنار پاستای پخته شده میل کنید.
نکته:
- برای درست کردن خوش طعمترین کوفتهها، توصیه میکنم از قسمت های مساوی گوشت گاو، گوساله استفاده کنید.
- برای پنیر، حتما از پارمیجانو یا گودا استفاده کنید.
- سبزیجات 10 درصد/ گوشت قرمز 90 درصد/ میزان کالری 1090 واحد
منبع:
https://www.onceuponachef.com/recipes/spaghetti-and-meatballs.html
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی