کد خبر: ۵۱۴۳
۱۴۰۱/۰۸/۲۹ ۰۸:۰۰:۰۰

خورش لوبیا سبز لبنانی/ یک خورش خوشمزه با ادویه‌های معطر

این خورش خوشمزه با لوبیا سبز تازه و ادویه‌های معطر می‌تواند یک انتخاب عالی برای یک وعده ناهار یا شام باشد. این خورش به طور سنتی بر روی برنج سرو می‌شود.

ستی مولایی؛ این خورش به خودی خود یک غذای کامل است و دارای پروتئین و فیبر فراوان بوده و در کنار برنج با رشته یا همان (رشته پلو) سرو می‌شود.

لوبیا سبز: 300 گرم

گوشت گوسفندی یا سینه مرغ خرد شده: 250 گرم

گوجه فرنگی: 3 عدد

پیاز نگینی خرد شده: 2 عدد متوسط

روغن: به میزان لازم

ادویه (فلفل، نمک، زرچوبه و فلفل قرمز): به میزان لازم

آب لیمو تاره: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

برنج: 4 پیمانه

رشته پلویی: به میزان لازم

مرحله اول

ابتدا پیاز را نگینی کرده و در قابلمه کمی روغن بریزید، سپس پیازها را تفت داده تا طلایی شود.

مرحله دوم

بسته به سلیقه غذایی خود مرغ یا گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. حدود 2 لیوان آب ریخته تا گوشت‌ها بپزد.

مرحله سوم

لوبیا را به یک اندازه برش داده و در تابه دیگر به همراه ادویه (زرچوبه، فلفل قرمز) و رب تفت دهید. سپس پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده تا بپزد. بعد از پخت آن را به قابلمه گوشت اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله نمک و آب لیمو تازه را اضافه کرده تا خورش شما جا بیفتد.

مرحله پنجم

خورش بعد از یک ساعت آماده سرو کردن است. این خورش را می‌توانید در کنار رشته پلو سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مرحله ششم

برای تهیه رشته پلو مجلسی ابتدا برنج را پس از شستن داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و به اندازه‌ای آب روی برنج بگیرید که سطح آب دو بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. سپس اجازه دهید تا برنج در همین حالت ۲ ساعت خیس بخورد.

مرحله هفتم

بعد از 2 ساعت؛ یک قابلمه مناسب را نصف آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید، سپس یک قاشق چایخوری نمک به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه کنید. پس از اینکه آب به جوش آمد برنج خیس خورده را به قابلمه اضافه کنید، سپس رشته پلویی را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. حالا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا برنج و رشته پلویی نرم شوند، سپس آنها را آبکشی کنید

مرحله هشتم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد می توانید برای آن ته‌دیگ درست کنید (سیب زمینی، نان یا کاهو). سپس برنج و رشته پلویی آبکش شده را به قابلمه اضافه کنید و آن را دم بی‌اندازید.

منبع:

https://feelgoodfoodie.net/recipe/green-bean-stew/

 

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی